46973
Book
In basket
(Instytut Żywności i Żywienia Zaleca)
1. Układ immunologiczny. 2. Alergie pokarmowe. 3. Co to jest alergia krzyżowa. 4. Jak rozpoznać alergię pokarmową. 5. Najczęściej spotykane alergie pokarmowe. 6. Zioła i przyprawy a ryzyko wystąpienia alergii. 7. Wykaz produktów zawierających wybrane alergeny pokarmowe. 8. Wykaz wybranych substancji dodatkowych o właściwościach alergizujących i produktów je zawierających. 9. Alergeny ukryte. 10. Suplementy diety i środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego. 11. Zapobieganie alergiom pokarmowym. 12. Leczenie alergii pokarmowych. 13. Diety stosowane w diagnostyce i leczeniu alergii pokarmowych. 14. Jadłospisy dla osób cierpiących na wybrane rodzaje alergii pokarmowych.
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 616/618 (1 egz.)
Notes:
General note
Porady lekarzy i dietetyków
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again