46973
Książka
W koszyku
(Instytut Żywności i Żywienia Zaleca)
1. Układ immunologiczny. 2. Alergie pokarmowe. 3. Co to jest alergia krzyżowa. 4. Jak rozpoznać alergię pokarmową. 5. Najczęściej spotykane alergie pokarmowe. 6. Zioła i przyprawy a ryzyko wystąpienia alergii. 7. Wykaz produktów zawierających wybrane alergeny pokarmowe. 8. Wykaz wybranych substancji dodatkowych o właściwościach alergizujących i produktów je zawierających. 9. Alergeny ukryte. 10. Suplementy diety i środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego. 11. Zapobieganie alergiom pokarmowym. 12. Leczenie alergii pokarmowych. 13. Diety stosowane w diagnostyce i leczeniu alergii pokarmowych. 14. Jadłospisy dla osób cierpiących na wybrane rodzaje alergii pokarmowych.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 616/618 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Porady lekarzy i dietetyków
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej