46973
Książka
W koszyku
Hotelowe zakłady gastronomiczne; Podział przestrzenny hotelowego zakładu gastronomicznego; Wyposażenie i estetyka wystroju wnętrz pomieszczeń części gastronomicznej; Struktura organizacyjna hotelowego działu gastronomicznego; Produkty żywnościowe wykorzystywane w gastronomii hotelowej oraz zasady układania jadłospisów; Wykorzystanie nowoczesnych systemów przygotowania potraw w cateringu; Podstawy prawne bezpiecznej produkcji żywności w gastronomii hotelowej; Zalecenia sanitarno-higieniczne obowiązujące w gastronomii hotelowej; Systemy zapewnienia jakości w produkcji gastronomicznej; Rodzaje i zakres usług gastronomicznych świadczonych w hotelu; Organizacja i obsługa bankietów w hotelu; Elementy obsługi w reustauracjach hotelowych
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej