46973
Book
In basket
Hotelowe zakłady gastronomiczne; Podział przestrzenny hotelowego zakładu gastronomicznego; Wyposażenie i estetyka wystroju wnętrz pomieszczeń części gastronomicznej; Struktura organizacyjna hotelowego działu gastronomicznego; Produkty żywnościowe wykorzystywane w gastronomii hotelowej oraz zasady układania jadłospisów; Wykorzystanie nowoczesnych systemów przygotowania potraw w cateringu; Podstawy prawne bezpiecznej produkcji żywności w gastronomii hotelowej; Zalecenia sanitarno-higieniczne obowiązujące w gastronomii hotelowej; Systemy zapewnienia jakości w produkcji gastronomicznej; Rodzaje i zakres usług gastronomicznych świadczonych w hotelu; Organizacja i obsługa bankietów w hotelu; Elementy obsługi w reustauracjach hotelowych
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again