46973
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tom 2 zawiera wiedzę z zakresu: organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych; technik podawania potraw kuchni różnych narodów; serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych; planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych; systemów rozliczeń kelnerskich; elementów protokołu dyplomatycznego; rozwiązania sytuacji problemowych w pracy; organizacji baru i pracy barmana.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej