46973
Book
In basket
Z tarasu na dachu Penelope Green spogląda na migotliwe wody Zatoki Neapolitańskiej, na cytrynowy gaj i ogród, w którym kwitną magnolie. Czy ziścił się jej włoski sen? Penny i jej włoskiemu ukochanemu idylliczna wysepka o nazwie Procida wydaje się miejscem, jakiego poszukują. Najpierw jednak Penny musi znaleźć drogę do zamkniętej wyspiarskiej społeczności. Z wyspiarzami łączy ją jedno: upodobanie do smacznego jedzenia, dlatego wyznacza sobie cel - opanować tajniki procidańskiej kuchni i stać się kimś więcej niż tylko gościem na wyspie. Przy kuchennym stole, w gwarnych kawiarenkach i podczas długich lunchów w cieniu oplecionych winoroślą pergoli Penny uczy się włoskiej sztuki kulinarnej, zawiera przyjaźnie, odkrywa rytmy i tajemnice wyspiarskiego życia.
Availability:
Bezmiechowa
Brak informacji o dostępności: sygn. 82-3 (B) (1 egz.)
Hoczew
Brak informacji o dostępności: sygn. 82-3 (H) (1 egz.)
Średnia Wieś
Brak informacji o dostępności: sygn. 82-3 (S) (1 egz.)
Notes:
General note
Stanowi cz. 3 trylogii. Cz. 1 pt.: Rzymskie dolce vita, cz. 2 pt.: Neapol moja miłość.
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 303-[301].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again