46973
Książka
W koszyku
1. Biotechnologia i inżynieria genetyczna - zagadnienia wstępne. 2. Wybrane zagadnienia z biologii molekularnej i jej znaczenie w biotechnologii żywności. 3. Surowce i materiały w biotechnologii. 4. Podstawowe operacje i procesy w biotechnologii. 5. Biotechnologia pozyskiwania żywności. 6. Biotechnologia składników żywności. 7. Technologie fermentacyjne. 8. Enzymatyczna modyfikacja składników żywności. 9. Biotechnologiczne przetwarzanie produktów ubocznych przemysłu rolno-spożywczego. 10. Biologiczne metody analizy żywności.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej